Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Pääministerimme kehottaa keskustelemaan salassa kansalta

Ote YLE:n uutisesta "Kiviniemi sanoi, ettei eduskunnan suuressa salissa voi puhua Suomen yksityiskohtaisista tavoitteista, vaan niitä pitää käsitellä esimerkiksi eduskunnan suuressa valiokunnassa suljettujen ovien takana."

Kuinka demokratia voi toteutua, jos asioita pitää käsitellä "suljettujen ovien takana?"

Demokratia on kansanvaltaa jonka toteutumiseen tarvitaan mahdollisimman laajaa avoimuutta. Kiviniemen johtama hallinto ei tähän näytä kykenevän, tosin linja lienee säilynyt tällaisena viimeiset viisitoista vuotta. 

Vastustan kansanvallan heikentämistä saatavilla olevaa informaatiota rajoittamalla, minkä vuoksi myös olen Piraattipuolueen ehdokas.

Valta kuuluu kansalle.

______________________________________________
Ahdistaako demokratiavaje?  http://k4rv1n3n.net/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Juha Salmi

Ainahan sitä kannattaa avoimuuden nimissä antaa vaikka Venäjälle sun muille avaimet käteen kun neuvottelutavoitteita asetetaan.

Käyttäjän Veli kuva
Veli Karimies

No justiinsa siitähän tässä on kysymys.
:facepalm:

Jarno Palonen

Jokos se Kiviniemi kertoi niistä viime vaalien rahoituksistaan? Ai ei vai.

Millä eväillä kukaan kuvittelee Kiviniemen kykenevän hoitamaan pääministerin tehtäviä? Ilman laajaa virkamiesjoukkoa takanaan, hän olisi kuin tuulenhuuhtoma p...e. Sama voidaan tosin sanoa myös ulko- ja valtiovarainministeristä. Työministeristä ei voi sanoa mitään, kun hän ei kerran ole tehnytkään mitään, samoin kuin eräs nk. setapresidentti.

Käyttäjän k4rv1n3n kuva
Tapani Karvinen

Ei ihan liene naapuripelosta kysymys, pikemminkin omien päättäjiemme pelkäämisestä.

Eikö sinunkin mielestä ole oleellista että päätöksenteko olisi mahdollisimman avointa demokratian toteutumisen kannalta?

Käyttäjän hansi kuva
Hansi Harjunharja

Itse olen samaa ihmetellyt jo pidemmän aikaa. Ja miksi noita EU-asioita ei voida tuoda meidän eduskuntamme käsiteltäviksi? Nykyisellään Kiviniemi tulee aina vain ilmoittamaan, mitä EU on päättänyt ja miten tästä eteenpäin Suomessa eletään. Toki Kivbiniemi ilmoittaa aina samassa, että se on Suomen edun mukaista! Taitaa olla Marilla mennyt pahasti puurot ja vellit, eli Suomi ja Euroopan liittovaltio, sekaisin. :)

Toimituksen poiminnat

Sivut