Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Pikaiset pulinat

Haluaisin kysyä Juhani Starczewskilta mitkä ovat todennäköisyydet että anteeksipyyntö saadaan Israelilta, mutta ei taida kommenttini päästä julkaisuun asti.

Toisaalta, kun juutalainen sotilas tappaa juutalaisen aamurukoukseen kiirehtivän, syyn täytyy olla ehdottomasti palestiinalaisten - kuten lehti muistaa huomauttaa.

Kieli on tärkeä väline, kommunikoinnille lähes elintärkeä. Siksi aina sattuu kun käytetään yleisnimeä yksinkertaistamaan yksinkertaisille.

Esimerkiksi tämä rötösporukka näyttäisi tienanneen enemmän varastetulla omaisuudella kuin huumekaupalla, mutta silti huumeet olivat pääasiallinen paha ja todennäköisesti syykin miksi kaikkeen muuhun oli ryhdytty.

Artikkeli mainitsee huumeet 15 kertaa, ja tämä tuntuu pahalta kannabiksesta, joka on huume itsekin. Kannabis ei pidä siitä että hänen rotunsa on liitetty tapahtumiin yleisnimellä, koska hänen rotunsa edustajat olivat runsaassa vähemmistössä verrattuna amfetamiinin- tai subutexinrotuisiin huumeisiin tapahtumienkulussa.

Kannabis aikoo tehdä polttoitsemurhan mielenosoituksena lehdistön kyvyttömyydelle puhua aineista niiden oikeilla nimillä ja lukijaa harhauttamatta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Aioin minäkin kiittää Juhani Starczewskiä noiden nimien julkaisemisesta.
(Takkula muuten puuttui sieltä.)

Sitten huomasin kuitenkin, ettei hän taida minun kiitoksiani hyväksyä.

Tuon ennekkosensuurin merkki pitäisi olla ylempänä, kuten joku kaipasikin.

Toimituksen poiminnat

Sivut