Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Arvokonservatiivinen kansallismielisyys

Halla-ahon vaara ja mahdollisuus

Jussi Halla-ahon valinta perussuomalaisten puheenjohtajaksi piristänee suomalaista politiikkaa, jota on leimannut älyllinen kapeakatseisuus ja vaihtoehdottomuus. Ainakin se herättää toiveita henkisen ilmapiirin avartumisesta ja poliittisesta muutoksesta.

Minä liityin konservatiivipuolueeseen

Olen uusi puolueen kirjoilla. Niin uusi että en ole vielä saanut edes jäsenkorttiani. Tämä johtuu siitä että liityin myöhään viime vuonna ja ymmärrettävästi vuoden 2016 jäsenkortteja on turha enää joulukuussa postitella. Yleensä ihmiset ajattelevat että uusissa ympyröissä on parempi ensin vähän aikaa hiljaisesti tarkkailla ja tutustua mutta minä olen kovin huono pitämään suuni kiinni. Olen aina ollut suorasukainen rääväsuu joka usein aiheuttaa pahaa mieltä ja järkytystä brutaaliudellaan ja yleensä varsin värikkäästi puetulla ideologisella kannanotolla.

Aseenkantamiskeskustelusta

Eräs tuttuni pääsi juuri "Merikarvia-lehti" -lehteen. Hän sai tuoreesti hyvin arvostettavan vyötason. (Onneksi olkoon tästä!) Uutisointi lähestyikin tätä. Asiallisella otsikolla, "Miekkaileva farmaseutti" kerrottiin muun muassa siitä että "Tälle kaverille ei kannata ryppyillä. Hänellä on kolme mustaa vyötä japanilaisista miekkailulajeista."

Kansalliskonservatiivisuuden nousu Suomessa ja Euroopassa

 

Punavihreän multikulti-kokeilun nyt sortuessa silmiemme edessä, ei tarvita kummoistakaan ennustajaeukkoa ennustamaan, että seuraavaksi tulemme kokemaan kansalliskonservatiivisuuden nousun sekä Suomessa, että koko Euroopassa. Junaan ovat jo lähteneet Unkari ja Puola.

Punavihreä multikulti-kokeilu lienee suoraa jatkumoa 60-luvun sosialistiselle nuorisoliikkeelle. Sosialisimia ei tullut, eikä näyttäisi siis tulevan multikultiakaan, ei ainakaan tarkoitetussa muodossa. 

Kataisjahdissa paljastui persujen ideologia kaikille

         Siitä on jo aikaa kun voimansa tunnossa oleva uusvanha puolue käytti kaiken energiansa haukkuakseen istuvaa pääministeriä erittäin henkilöön menevästi.

         Pääministeriä haukuttiin jopa kansanedustajien taholta koska hän ei  käyttänyt machomaista tyyliä ulostuloissaan ja esiintymisessään.

Poliittinen konservatismi nykyaikana

Poliittiset kilpailijat saattavat leimata konservatismin vanhoillisuudeksi, yhteiskunnallisen edistyksen ja kehityksen vastustamiseksi, pitäytymiseksi vallitseviin oloihin, jopa taantumukseksi.

Tämä ei anna oikeaa kuvaa nykyaikaisesta poliittisesta konservatismista, jonka perustana on klassinen konservatismi, arvokonservatismi. Sitä ei pidä sekoittaa amerikkalaiseen uuskonservatismiin, jolle on ominaista liberalistisesta talousteoriasta juontuva korostetun kielteinen suhde valtioon. Sitä kutsutaan myös libertarismiksi.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä