Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Auktoriteetiusko

Kohtele samalla kunnioituksella talonmiestä ja toimitusjohtajaa

"I was raised to treat the janitor with the same respect as the CEO." Tähän hienon brittinäyttelijän Tom Hardyn lausumaan törmäsin Facebookissa. Minut kasvatettiin kohtelemaan talonmiestä samalla kunnioituksella kuin toimitusjohtajaa. Tämä lämmitti idealistista puolta itsessäni ja sai miettimään nykymaailman menoa. Mihin olemme menossa tällaisten kauniiden periaatteiden ja arvojen kohdalla?

Epäluuloiset rp.

Sipilän hallituksen hallitusohjelman julkaisun jälkeen, on arveltu mitä tapahtuu Perussuomalaisten kannattukselle. Populistipuolue saatiin hallitukseen ja sidotuksi vastuunkantajaksi, mutta hallitusohjelma, ei oletettavasti ole sen kannattajakunnalle mieluinen. On relevanttia miettiä lähteekö Reissu-Timon kannattajia pois, ja jos lähtee niin minne?  Eivät ainakaan sekaisin olevaan SDP:hen, on ensimmäinen reaktioni, mutta muutakin nousee vääjäämättä mieleen.

 

Konservatiivisuus elää Suomessa

Laitan tämän kirjoitukseni myös tänne usariin:

Mietin tässä ajankulukseni suomalaisten konservatiivista ja retoriikkaan uskovaa mentaliteettia. En yleistä kaikkien suomalaisten kohdalle, mutta väitän näin hyvin usean kohdalla olevan. Suomalaiset ovat siis juuttuneita tietynlaisiin normeihin. He puolustavat perinteisiä normeja ja ns. ”säädyllisiä” arvokäsityksiä. Mikä ylipäänsä on normaalia? Miksi kaikkien pitää olla samaa massaa?

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä