Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Erkki Liikanen

Finis Finlandiae?

 

Syntyvyys voi Suomessa huonosti. Tätä menoa ”me” lopumme.

 

1980-luvun lopulla Erkki Liikanen demarien puoluesihteerinä ja valtionvarainministerinä lupaili korottaa lapsilisät kolminkertaisiksi. Olisiko tässä ollut SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteelle parempi idea, kun hän viime vuonna halusi suomalaiset synnytystalkoisiin.

 

Erkki Liikanen – nokkela savolainen jättää Suomen Pankin

Liikanen saattoi olla liikaa, kun Suomessa meni synkeän huonosti. Erkki Liikanen jätti Suomen vuonna 1990 ja siirtyi häveliäästi Brysseliin, pian talouskatastrofimme jälkeen – Liikanen toimi Suomessa valtiovarainministerinä vuosina 1987-90.

Voimme kymmenkertaistaa pakolaisten vastaanoton!

 

Minulla on ratkaisu tähän pakolaistulvasta johtuvaan ongelmaan. Teoriassa tämän mallin pitäisi toimia ihan jokaisessa euroopan vastaanottavissa maissa. Ymmärtääkseni tässä esittämässäni mallissa täyttyy kaikki ihmisoikeudet, suvaitsevaisuus ja valtioiden talouskin paranisi. 

Koko Suomi korjasi Suomi 100 -juhlarahan kelvoksi

Hetimiten pääjohtaja Erkki Liikasen julkistettua uuden Suomi 100 v -juhlarahan (nim.arvo 2 €) lyöntiuutisen työsti kansalaistalkooverkosto viimeistelyä vaille toteuttamiskelpoisen korjaavan työluonnoksen (kuva). Virallinen versio olisi vielä massatuotannon käynnistyessä pienin muutoksin ja kuluin hyvin paranneltavissa tähän historialliset tosiasiat huomioonottavaan muotoon, ja alkuperäinen saisi näin harvinaisena pienlyöntieränä taattua keräilyarvoa. 

Kreikan kriisin ratkaisu on mahdollisuus koko Euroopalle

Kreikan velan sovittelusta on tehty arvovaltakysymys. Euroopan keskuspankin (EKP) tuoreen linjauksen mukaan Kreikan uuden hallituksen on joko peräännyttävä tai nieltävä Kreikan velkakirjojen mitätöinti. Toveri Erkki Liikasen mukaan EKP:lla ei ollut muita mahdollisuuksia.

No, onhan niitä ollut. Niitä ei vaan ole haluttu käyttää, sillä EKP:sta, EU-komissiosta ja Kansainvälisestä valuuttarahastosta koostuvan troikan luoman kurjistamispolitiikan romuttaminen olisi romuttanut myös politiikan kehittäneen eurooppalaisen sinipunan. Sen arvovallasta tässä nyt taistellaan.

Liikanen: arvot eivät saa vaikuttaa todellisuuteen

YLE:n aamu-tv:ssä tänään maanantaina (17.2.) vierailleen Suomen pankin pääjohtaja Erkki Liikasen mukaan talouden tosiasiat ja poliittiset arvovalinnat tulisi pitää erillään.

"Minusta tämä talouden analyysi, talouden perusasiat, faktat, eivät kuulu politiikan piiriin."

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä