Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Fiskaalinen devalvaatio

Murros!

Suomessa tarvitaan mielipiteissä murros. Timo Soinin tuoma jytky politiikassa oli potkaisu tyhjiöön. Mitään murrosta ei ole tapahtunut. Jaksetaan jauhaa jostain helkutin maahnamuutosta. Nostetaan tikunnokkaan asioita joilla ei ole suurtakaan merkitystä. Viimeisimmät ulostulot ovat laimentuneet, koska hallitusvastuu painaa, eikä tulosta ole syntynyt.

Vaihtoehtoina yhteiskuntasopimus, fiskaalinen devalvaatio tai näiden yhdistelmä

Yhteiskuntasopimus nytkähti tänään eteenpäin, kun SAK:n hallitus hyväksyi alustavasti neuvottelutuloksen. Pääministeri Juha Sipilä ilmoitti tuoreeltaan olevansa päätöksestä huojentunut. Pääministeri vetoaa kaikkiin liittoihin, jotta ne tulisivat vielä matkan varrella mukaan sopimuksen piiriin.

Kannattavatko perussuomalaiset alvin nostoa vai eivät?

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä esitti edustaja Ville Vähämäen suulla viime viikolla ns. fiskaalista devalvaatiota, joka yksinkertaisimmillaan tarkoittaa arvonlisäverojen korottamista ja työnantajamaksujen alentamista.  Puheenjohtaja Soini kertoi tänään uutisissa, etteivät perussuomalaiset aja arvonlisäveron nostoa mutta sekään vaihtoehto ei ole poissuljettu.

Ettäkömitenkäkö?

Kuka tuosta enää selvän ottaa?  

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä