Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Hölmöily

Energia sekoilua suomalaisittain

Kun tiedetään että ongelmat pitää ratkaista niiden syntysijoilla, niin tulee vaan mieleen Suomen poliitikkojen järjetön yritys ratkaista maailman ongelmat Suomessa meidän tappioiksi, eikä mikään korjaannu paremmaksi ja suomalaiset kärsivät suunnattomia tappioita hölmöläisen hommista. Ei Suomen lopettaminen/alas ajo paranna tilannetta Intiassa tai Kiinassa, eikä muuallakaan.

Jätetäänkö Kreikka rauhaan ja katsotaan peliin?

Kreikan pyörittäminen poliittisessa kiristyspelissä ja mediassa on älykkyydeltään samantasoista toimintaa kuin puliukon kovistelu ruokaan lainattujen rahojen käyttämisestä viinaan!

Mitä sitten pitäisi tehdä? Puliukon, kuten Kreikankin velan voi unohtaa. Ei niitä saa takaisin, vaikka kuinka kovistelisi. 

Onneksi olkoon Suomi!

Rakkaat päättäjämme ovat suuressa viisaudessaan juuri äänestäneet fennovoiman venäläisen reaktorin puolesta äänin 115 – 74.

 

Viisaat rosatomin puolesta puhuvat edustajat ja ryhmänjohtajat ovat sitä mieltä, että edustajat ovat saaneet riittävästi tietoa.

 

Ai riittävästi mitä tietoa? Lobbaajien kaunisteltua tietoa jota väritetään valheellisesti hurjalla työllisyydellä.

 

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä