Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Hausjärvi

Kasvukäytävän juurella

Tänään oli taas pitkästä aika ilta edustuksellisissa tehtävissä kuntapolitiikan nimissä, Janakkalassa järjestetyssä Kasvukäytäväkuntien haasteet Hämeenlinnan ja Riihimäen seuduilla -seminaarissa. Alueellista yhteistyötä, kehittämistä, lobbaamista ja mitä kaikkea muuta tämä alue tarvitseekaan. Omat puheet eivät päässeet nyt tällä kertaa ilmoille, mutta asiaa kun tuntui olevan niin eihän ollut vaihtoehtoa, kun ruveta naputtelemaan.

Sotesouhotusta ja suomalaista terveydenhoitoa

Tämä onkin iso ja kuuma peruna, ja täytyy myöntää että hieman on mennyt isommin ajattelematta asiaa kuten varmasti suurimmalla osalla suomalaisista. Sen mitä medioita seuraa, niin kauhea vouhotus on ajaa Sote-alueita ja kaikki on sen jälkeen taas suurempaa ja parempaa. Käytännössä tämä kyllä taitaa ruveta näkymään jo nyt siten, että ei ole. Tosiaan en ole terveydenhoidon ammattilainen, enkä hirveästi ole seurannut asiaa, kirjoitukseni perustuu jälleen kerran omakohtaisiin kokemuksiin suomalaisesta terveydenhoidosta.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä