Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Isäntämaatukisopimus

Venäjän ydinaseet - yksi asia Nato-lähentymisessä Suomelta on jäänyt huomiotta

Until 7 November, Rovaniemi Air Base will be the home base for the exercising units showcasing Finland’s capabilities both as a Host Nation providing support to deployed units and as a Partner operating alongside Allies during exercises and real-world operations.”

Kyseinen Trident Juncture- sotaharjoitukseen liittyvä lainaus löytyy Naton kotisivuilta (Nato, Allied Air Command 30.10.2018).

Vapaasti suomennettuna:

Me vaadimme lisää Nato-vuotoja!

Carl Haglundin puolustusministeriö valmistelee tutkintapyyntöä kahden Nato-muistion vuotamisesta Iltalehdelle. On surullista, ettei edes eduskunnan arvovallasta ja asemasta muuten tarkka puhemies Eero Heinäluoma näe tässä mitään ongelmaa. Demokratiassa poliisia ei usuteta kansanedustajien kimppuun pikkuasioiden takia.

Nato-kelkkaan kömpivä Timo Soini puhuu "virkavirheestä," vaikka hänen jos jonkun luulisi tietävän, ettei suomalainen kansanedustaja ole poliisi tai tavallinen virkamies.

Isäntämaatukisopimus ei tarkoita Naton puolijäsenyyttä

Suomen ja Naton isäntämaatukisopimus, joka allekirjoitetaan ensi viikolla näyttää herättävän keskustelua. Läntisen yhteistyön vastustajat ovat korostaneet, että tämä sopimus vie Suomea hivuttaen Natoon. Tosiasiassa Natoon ei edes pääse ”hivuttaen”, koska tullakseen hyväksytyksi, täytyy jäsenyyshakemuksella olla hakijamaan demokraattinen kansan tuki, joten kabineteissa Natoon ei ”hivuttauduta”.

Suomen ja Ruotsin ”puolijäsenyys Natossa” on varoitus Venäjälle

Suomen hallitusta on kerrankin onniteltava mainiosta päätöksestä. Suomesta ja Ruotsista tulee nimittäin Pohjois-Atlantin demokraattisten valtioiden puolustusliiton eli Naton ”puolijäseniä”. Euroopan Unionin jäsenmaista murskaava enemmistö on Naton täysjäseniä. Nyt siis Suomesta ja Ruotsista tulee sentään ulkojäseniä, eräänlaisia ”puolijäseniä”.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä