Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Lehdet

Helsingin Sanomat plagioi kirjoitukseni taas!

Helsingin Sanomien toimitus on näköjään löytänyt laadukasta luettavaa. Nyt sen Nyt-liite plagioi blogikirjoitukseni, jossa käsittelin homoavioliittoja. Juttuni oli otsikoitu sanoin ”Homoavioliittoja koskevalla päätöksellä Suomi liitetään joko itään tai länteen”. Sen julkaisupäivä oli 7.11.2014.

Media ja pakokauhumieliala

Miksi lehdet lietsovat epämiellyttävillä uutisilla ihmisten arkea? Eilen  Helsingin rautatieaseman poikki kulkiessani luin iltalehtien otsikoita. Ne jo sellaisenaan saivat aikaan hämillisten ajatusten virran. En ostanut lehtiä tarkemmin perehtyäkseni, mutta kotona puhuimme otsikoista. Onneksi on henkilö, joka rauhoittelee. Kaikilla ei ole.

Otsikoin synnytetään jopa paniikkimielialaa, turhaan. Mihin valmiustilaan meidät halutaan saattaa? Olemmeko kohta kuin herkästi syttyvää materiaalia? Minne mennä tai millä muulla tavoin saada mielenrauhaa?

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä