Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Luottamusteknologiat

Sensuroitiinko Erkki Ormalan analyysi Ykkösaamusta tänään?

 

Kuuntelin hämmästyneenä Ykkösaamusta työelämäprof. Erkki Ormalan tilitystä Suomen kehittymisen tilanteesta: miksi investoinnit katoavat ulkomaille.

Hän on Nokian entinen johtaja ja saanutkin toimeksiannoksi kartoittaa TEM:n merkeissä Suomen kehityksen haasteita. Kylläpä oli jämäkkää tekstiä ja tulevaisuuden mahdollisuuksia luotaavaa.

Lähdin kuuntelemaan ohjelmaa Areenan kautta, mutta sitä ei löydy, vaikka ihan toisenlaista tietoa annetaan sivulla: tosin lupaukset nauhoituksesta vaihtelevat, joten uskottavuus menee.

 

Bitcoinin ja lohkoketjubisneksen tilanne, 22.12.17

Ensimmäisen menestyneen täysin sähköisen rahan Bitcoinin hurja kurssinousu on nostanut sen jälleen otsikoihin ja yleiseksi puheenaiheeksi. Asiaan perehtyneitä on kuitenkin vain suhteellisen vähän, ja esimerkiksi kryptovaluuttojen ja muiden niinsanottujen lohkoketjujärjestelmien herättämiin juridisiin kysymyksiin perehtyneitä vielä vähemmän. Siksi käsittelenkin seuraavassa hieman yksinkertaistaen mutta toivottavasti ymmärrettävästi ja riittävän tarkasti joitain havaintoja, joita olemme ns.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä