Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Omankädenoikeus

Valikoiva "kunniamurha / tappo / verikosto"

Eri etnisen taustan omaavat naiset kirjoittavat kunniamurhista - jossa kummastelen, tai eihän se nyt tavatonta ole, että virkavalta nyt heräs siihen "ihmeeseen", kun olen kuvitellu wink, että meillä suomessa on erittäin valveutunu viranomaiskoneisto kaikkiin maaiman asioihin, mutta tuokin näköjään tuli ihan puskista ja olemme saaneet tittelin = maailman Onnellisin kansa, et

Eduskunta, omankädenoikeus ja metadata

Tieto siitä kenen kanssa ollaan yhteydessä puhelimitse on metadata. Tieto siitä kuinka kauan on ollut yhteydessä kenenkin kanssa on metadata. Metadata voi kertoa yllättävän paljon. Se seikka on varmaankin ollut hyvin tiedossa. Onhan Seppo Tiitinen entinen Suojelupoliisin päällikkö. Kyllä han tietää.

 

Kun tieto siitä kenen kanssa ollaan yhteydessä puhelimitse on metadataa, niin aivan samalla tavalla on käsittääkseni tieto siitä kuka on yhteydessä eduskuntaan myös metadata.

 

Lista niistä jotka vierailevat eduskunnassa on siis metadata.

Paras keino taltuttaa omankädenoikeuteen turvautujat

Turun järkyttävällä terrori-iskulla on seurauksensa, ja yksi vastenmielisimmistä voi olla se, että jotkut ryhmät päättävät tämän olevan nyt oikea aika lähteä summittaisille kostoretkille kaikkea tietyistä ilmansuunnista kotoisin olevaa vastaan. Viittaan uutiseen pitserian ikkunoiden hajottamisesta kaikkine inhottavine lisämausteineen.

 

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä