Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Päihdekuntoutus ja kunnallispolitiikka

Miten kuntatasolla tehdään päihdepolitiikkaa? Vol 2

Jos itse hakeutuu hoitoon, sinne olisi päästävä heti, koska muuten retkahdus on taattu. Jos ihminen itse hakeutuu hoitoon, hänet pitäisi kirjata heti sisään, ei viikon kahden päästä. 

Mutta näin ei Suomessa tapahdu, miksi?

Johtuuko,että ihminen on itse tiensä valinnut, onko aineiden laittomuus siihen syy?

Hesarin juttu on ikävää luettavaa, mutta niin totta.

"Kokenut tukiryhmien vetäjä vertaa viranomaisia heidän auttamiinsa huumeidenkäyttäjiin: lupaavat paljon, tekevät vähän. "

Päihderiippuvuudesta ja toipumisesta minun kohdallani

Paluu ihmiskuntaan on vittumaisen yksinäistä.

Tänään 09.12.16 olen ollut raittiina yhden vuoden. Päivä kerrallaan silti, mutta raittiina – siinä on perustavanlaatuinen ero siihen, että on juomatta. Juomatta voi olla vuosia, mutta raittius on mielentila. Se on se, kun päihde ei pyöritä olemassaolon joka hetkeä ja muu elämä on vain hidaste minun ja päihteen välillä.

Tässä kirjoituksessa muutamia huomioita siitä, mitä päihde riippuvuutena on ja miten se hoitamattomana sairautena vie kaiken.

Taiteiden talon varjo Suomenlinnassa

Kustaanmiekka oli jo rakennettu lähes täyteen kapeita ja korkeita pilvenpiirtäjiä. Se oli kuin melko tiivis talometsä, vain rantoja myötäilevän kuusikaistaisen lämmitetyn polkupyörätien ja talometsän väliin jäi noin 25 metriä leveä puistokaistale. Kun asukkaille selvisi, että tämä puistokaistalekin käytettäisiin rakentamiseen, alkoi siellä voimakas vastustus.

A-klinikkasäätiö lomauttaa, päihdeasiakkaat kärsivät

A-klinikkasäätiö lomauttaa lähes 400 työntekijää.

Jälleen lyhytnäköistä politiikkaa harrastetaan kunnissa sekä myös valtion tasolla. Päihdeongelmaiset tästä kärsii suoraan ja tämä ei tuo kuin lisäkustannuksia ja kärsimystä.

Suomessa on monesti puhuttu, että kyllä päihdehoito toimii, tämä ei vaan pidä paikkaansa.Hoitoon pääsyyn voi nyt jo joutua odottamaan viikkoja monissa kunnissa.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä