Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Paapominen

Suomalaisia ei hyysätä, maahantulijoita kyllä!

Minä ja moni muu on kovasti ihmetellyt, että mistä sikisi itseään suvaitsevina ja muutoinkin hyvinä pitävien ihmisten into auttaa maahantulijoita lähes kaikin mahdollisin keinoin. Innokkaimmat menivät jopa Ruotsiin opastamaan Suomeen tuloa ja kertomaan mitä kaikkea hyvää täällä on heille tarjolla.

Sitä hyvää on tarjolla: asunto ja muut tykötarpeet sekä aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Edes siivota ei tarvitse. Ja mikä myös tärkeää; he saavat yllin kyllin ymmärtäväistä päänsilitystä.

Rikollisia paapotaan, uhreja syrjitään

Vaikuttaa siltä, että suomalaisessa yhteiskunnassa ymmärretään rikollisia enemmän kuin heidän uhrejaan. Siitä on saatu ihan tarpeeksi erilaisia ikäviä esimerkkejä sekä teorian että käytännön tasolta.

Kansa vaatii kasvua... Talous petti meidät

Kansa vaatii kasvua ja lisää tuloja/tulonsiirtoja.  Talous petti meidät…

Rikollisten paapominen pitää lopettaa!

Myymälävarkaudet ovat lisääntyneet huomattavasti sen jälkeen, kun tekijät huomasivat, että varkauksista ei käytännössä koidu mitään seuraamuksia, jos varkailla ei ole mitään ulosmitattavaa. He vain nauravat ja saattavat jopa repiä sakkolapun poliisin silmien edessä.

Kaupan edustajat arvostelevat ankarasti vuonna 2008 säädettyä lakia, jonka perusteella poliisin kirjoittamia sakkoja ei voida muuntaa vankeuspäiviksi. Nyt kauppiaat ja monet muutkin hämmästelevät, kuinka voimaton yhteiskunta on taparikollisten edessä.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä