Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Puheenvuoron säännöt

Tarzan tuskin oli perussuomalainen tai sitoutumaton oikeistotrolli

Nimimerkki "Yrjö Koskinen" on jo jonkin aikaa kommentoinut täällä aika ahkerasti. Hän käyttää kultamitaliuimari, näyttelijälegenda Johnny Weissmullerin profiilikuvaa, jonka tekijänoikeudet omistaa Getty Images.

Toivon, että palstan moderoijat eivät halua tilanteen jatkuvan ikuisesti.

Entistäkin parempi Puheenvuoro-palvelu vuonna 2017?

Tämä Puheenvuoro-foorumi on ainutlaatuinen ja hieno paikka, jossa kansalaiset ja poliitikot kohtaavat erilaisine mielipiteineen. Täällä voi kukin tulla pois omasta kuplastaan ja keskustella erilaisten ihmisten kanssa. Miten tästä voitaisiin yhdessä tehdä entistäkin parempi paikka, ohessa muutamia ajatuksiani keskustelukulttuurin kehittämisestä täällä vielä lyhyehkön kokemukseni pohjalta. Monet näistä ovat some-kulttuurille ominaisia ja paljon puhutaan siitä, mihin suuntaan olemme matkalla.

Uuden Suomen tulkinta Puheenvuoron säännöistä

Suvi Auvisen kirjoitus sai kenkää tässä taannoin Puheenvuorosta. Tein itsekin siitä ilmoituksen ylläpidolle. Syynä oli asiaton sisältö, jossa vihjailtiin väkivallalla, vaikka sitä vertauskuvan kaapuun yritettiinkin pukea.

Auvinen ei ottanut ja luovuttanut, vaan julkaisi kiertoteitse saman kirjoituksen uudelleen Puheenvuorossa uusin perustein. Uusi kirjoitus ja vanha kirjoitus löytyvät täältä.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä