Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Rohkea

Miksi äänestäisit minua?

Moni on kysynyt minulta tämän kampanjan aikana, että kenen asiaa tulen ajamaan eduskunnassa. Sanon tämän nyt teille. Kun minut valitaan eduskuntaan, tulen tekemään päätöksiä koko Suomen hyväksi. Kansanedustajana olen käytettävissä tämän yhteiskunnan asioiden ajamisessa, meidän kaikkien hyväksi.

Aika on kypsä Palestiinan tunnustamiselle

Olen seurannut Israelin Knessetin vaaleja samalla kun itse käyn ehdokkaana Suomen eduskuntavaaleja. Vaalit käydään eri maissa eri tavalla ja Suomessa vaalit perustuvat siihen, että jokaisen tulee vakuuttaa sivistynyt ja koulutettu kansa. Tämä on hienoa, koska tässä maassa koulutukseen ja kansan sivistämiseen on panostettu. Omasta mielestäni demokratia toimii koulutetun kansan keskuudessa paremmin kuin sellaisissa maissa, joissa koulutukseen ei ole panostettu. Demokratia on yritetty saada toimimaan esimerkiksi Lähi-idän ja Afrikan maissa usein huonolla tuloksella.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä