Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Tony Blair

Merkittävä tunnustus – teimme raskaan virheen palestiinalaisille!

Englannin entinen pääministeri Tony Blair jatkaa tunnustuksiaan [1. Nyt Tony paljasti, että tehtiin raskas virhe, kun tuomittiin Gazan alueella Hamasin demokraattinen vaalivoitto – vuonna 2006.

Jälkiviisaus on turha kuin paavin pallit tai nunnan nännit, mutta tässä kohtaa on hyvä tuoda esille kansalaisnäkemyksiä yli 10 vuoden takaa – liittyen juuri tähän Hamasin vaalivoittoon, joka tuomittiin nopeasti niin israelin kuin Yhdysvaltainkin toimesta ---

...

Rakkauttako?...eiku syvää inhoa, myös "omia" kohtaan

Myötätuntoa, rakkautta, ymmärrystä ja inhimillisyyttä tarjotaan taas kerran unilääkkeeksi, vaikka jokainen meistä tajuaa, ettei muuta tunnetta ole jäljellä kuin umpisyvää inhoa (linkolalaiset erikseen).

Number of Americans....

Ehkä tällainen taulukko voisi olla tarpeellinen valkoisen talon työpöydällä, juuri nyt? Vaikka tästä puuttuvatkin sikäläisen liikenteen aiheuttamat kuolemat sekä saudi-arabialaisten ja libanonilaisten tekemän 9/11-iskun uhrit (kertapiikki), niin keskivertojenkin todellisten uhkien mittasuhteet käyvät hyvin ilmi: varsinainen terroristi on ollut useimmiten (hyvin aseistettu) yhdysvaltain kansalainen tai poliisi..

Blairin syyllisyys

Tony Blairin, Britannian ex-pääministerin ääni värisi hänen pitämässään tiefotustilaisuudessa tämän yrittäessä puolustaa tekojaan juuri julkaistun Chilcotin raportin valossa. Raportti pyrkii selvittämään, miksi Britannia lähti Irakin sotaan ja mitä oikein loppujen lopukdi tapahtui.

Blair hallitsee median ja esiintymisen. Hänen julkinen lausuntonsa oli vain teatteria.

Ja mitä muuta hän voisi tehdä? Kantaa yksin syyt niskoillaan, kun Bush ja miehensä kävelevät syyttöminä ja vapaina?

Ei kukaan oikeuden eteen joudu tässä jupakassa, paitsi tietysti sotilaat.

Tony Blairin anteeksipyyntö

WTC-iskujen jälkilöylyt käytiin Irakissa 2003-2011. Sodan aloittamisen perusteluiksi maailmalle kerrottiin Irakissa olevat joukkotuhoaseet, Saddam Husseinin tyrannihallinto, yhteydet al-Qaidaan ja maan kansan auttaminen. Yhdysvaltain johtaman koalition hyökkäys Irakiin tuotti laajaa vastustusta eri maissa, eikä YK koskaan suostunut antamaan lupaa voimankäyttöön. Lopputuloksena Yhdysvaltain sotilaista yli neljätuhatta kuoli, irakilaisia sotilaita kymmeniätuhansia ja siviilejä yli satatuhatta.

Vastahyökkäys sellolla

Bagdadissa räjähti pari viikkoa sitten isiksen ties monesko autopommi, jossa kuoli kymmenen henkeä. Pian räjähdyksen jälkeen Irakin kansallisen symfoniaorkesterin sellisti ja kapellimestari Karim Wasfi toi onnettomuuspaikalle sellonsa ja ryhtyi soittamaan..

Verenpunainen unikko - sota, jonka piti lopettaa kaikki sodat

Silmänkantamattomiin punaista unikkoa. Mikään muu Flanderissa ei kasvanutkaan. 

Ensimmäisen maailmansodan runtelemat pellot ja maat kumusivat tyhjinä, kunnes verenpunainen unikko valloitti taistelutantereet hautojen keskellä. Edellisen kerran ne kasvoivat Napoleonin samaisilla sotatantereilla. 

Tänä vuonna on kulunut 100 vuotta sodan alkamisesta, jonka "piti lopettaa kaikki sodat." Ensimmäinen maailmansota kaatoi neljän vuoden aikana 20 miljoonaa sotilasta ennen aikaiseen hautaansa.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä