Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Venäläinen propagandakoneisto

Venäjä tuki USAn presidentinvaaleissa

Venäjän Länteen suunnattu Russia Today (RT) -kanava eli USAn presidentinvaalin tuloksen varmistuttua ikäänkuin kuherruskuukautta Trumpin kanssa. Tämän Putinia ihailevat ja kosiskelevat lausunnot olivat tietty kuin sulaa voita Kremlin korviin, jos tällainen kieli- ja kuulokuva sallitaan. Ja samalla lyötiin vaalit hävinneitä demokraatteja kuin vierasta sikaa; luuserit!

Russia Today ja USAn presidentinvaalit

Sonera Viihde -palvelu on tuottanut hauskoja hetkiä asiakkailleen sisällyttämällä Russia Today (RT) -kanavan ilmaiseen tarjontaansa. Ilman sitä en olisi tiennyt kuinka paljon epäkohtia ja mätää lännessä, erityisesti USAssa, on.

Kun Neuvostoliiton aikana maan virallinen propaganda pysrki kertomaan eri median kautta siitä, kuinka hyvin asiat maassa olivat, niin RT harvoin kommentoi Venäjän sisäisiä asioita. Joistain onnistuneista satelliitin laukaisuista ehkä. 

Milloinkahan...

... RT:n tuutista alkaa tulla tulkintaa, että Turkin vallankaappausyritys olikin vain CIA:n masinoima värivallankumousyritys?

Tilanne tuli Kremlille ehkä yllätyksenä, vaikkakin Erdogan kävi varmistamassa taustan anteeksipyyntöineen hyvissä ajoin ennen "sotilasvallankaappausta." Ehkä ohjeet meidänkin senttareille hieman viipyvät. Kesälomakausi ja kaikkea.

Innolla odotan Lintusen, Niemisen yms. starttia kyseessäolevan teeman mukaisesti.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä