Yhden miehen mielenosoitus Päteviä ratkaisuja maailman ongelmiin saattaa olla useita, mutta niiden löytymiseen on vain yksi tapa - viestintä, avoin ja rehellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Forssan ohjelma

Kantolan uunissa paistuu

Kansanedustaja ja entinen piispa Ilkka Kantola (sd.) haluaa suomalaiset lukemaan koraania. Hänen mukaansa islam on aiempaa näkyvämmin osa suomalaista yhteiskuntaa ja on selvää, että islamin merkitys vahvistuu. Kantola viittaa Ylen radio-ohjelmaan, jossa imaami Anas Hajjar ja professori Jaakko Hämeen-Anttila ovat yhdistäneet kaikkivoipaisuutensa. Jää nähtäväksi miellyttääkö heidän tulkintansa kaikkia muslimeja, joille koraani on pyhä kirja.

Forssan ohjelman katsaus I

Kuten jo aiemmin todettiin, demarit ovat heittäneet lusikan oikeistolaiseen nurkkaan Forssan (Erfurtin) ohjelman (1903) suhteen ja jättäneet oikeudenmukaisuuden ja hyvinvoinnin puolustamisen kansan itsensä tehtäväksi. Tämä ei sinänsä ole ongelma, koska kuten todettu, eliitillä ei ole saumaa.

Forssan kokouksesta kirkkopuolueeksi

Viime vuosina tasaisesti laskeneen kannatuksen parissa kamppaillut SDP on profiloitunut tutuksi ja turvalliseksi (osin jopa koti, uskonto, isänmaa-mentaliteetilla, etenkin ennen viime eduskuntavaaleja) vaihtoehdoksi.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä